Het Gezondste Festival wordt gemaakt door

Rotslab is een cultureel/maatschappelijke coöperatie die interdisciplinaire samenwerking faciliteert tussen creatieve makers, cultureel ondernemers, ontwerpers, kunstenaars en het onderwijs. Rotslab is projectleider en opdrachtnemer van Het Gezondste Festival. Meer informatie over Rotslab is te vinden op de website: www.rotslab.nl
Open Concept is een coöperatie van creatieve conceptontwikkelaars die op freelancebasis programma’s en concepten onwikkelt in samenwerking met Utrechtse partijen als Springlab, Economic Power Board Utrecht en Vers Vermaak. Oprichters Tom van de Wetering en Frank-Jan van Lunteren ondersteunen Het Gezondste Festival met netwerk, communicatie, programma-invulling en curatorschap. Meer informatie over Open Concept is te vinden op de website: www.openconcept.nl

De partners die Het Gezondste Festival mogelijk maken

Nieuw Rotsoord is een dierenwijde die een trefpunt vormt voor jong en oud. Tijdens Het Gezondste Festival tijdens de Tour stellen zij hun prachtige ruimte open voor Het Gezondste Festival en helpen ze mee met verschillende activiteiten.

Meer informatie op nieuwrotsoord.nl

Janneke Panneke
Janneke Panneke
Biologische cateraar JannekePanneke maakt heerlijk natuurlijk voedsel – perfect voor bewustwording van waar je eten vandaan komt.
Tafelboom
Tafelboom
Bij Tafelboom worden gekapte Utrechtse omgetoverd tot prachtige tafels. In hun open werkplaats in Rotsoord proberen ze te bij te dragen aan de betrokkenheid van de Utrechters in hun leefomgeving.

Het Gezondste Festival wordt gefinancierd door

Het team dat Het Gezondste Festival mogelijk maakt

Henk van Zeijts
Henk van ZeijtsProgrammamaker
Henk van Zeijts is initiatiefnemer en houdt zich bezig met het programma van Het Gezondste Festival. Daarnaast is hij één van de oprichters van Rotslab.
Tom van de Wetering
Tom van de WeteringProgrammamaker
Tom van de Wetering is initiatiefnemer en houdt zich bezig met het programma van Het Gezondste Festival. Daarnaast is hij één van de oprichters van Open Concept.
Maike Bisseling
Maike BisselingProducent
Maike is verantwoordelijk voor de productie van Het Gezondste Festival.
Sal Hagen
Sal HagenPR-medewerker
Sal is verantwoordelijk voor de PR en communicatie van Het Gezondste Festival.