Het Gezondste Festival in Parkwijk beloont betrokken buren!

HET GEZONDSTE FESTIVAL

Op zaterdag 26 september is het feest in Parkwijk! Op het Ab Harrewijnplein vindt Het Gezondste Festival (HGF) plaats, een uniek festival vol MOOD, MOVE & FOOD. Rondom het thema ‘vive la santé!’ laten 30 partners uit de wijk en daar buiten zich van hun gezondste kant zien. Tegelijkertijd vieren onze buren van het Winkelcentrum Parkwijk feest met hun ‘Franse Weken’. En dan is het ook nog Burendag.

Burendag  is dé dag van het jaar waar buren zich van hun beste kant laten zien. Buurtbewoners hebben de koppen bij elkaar gestoken en zijn aan de slag gegaan. Overal in Leidsche Rijn worden er op deze dag grote & kleine feestjes gevierd in de hofjes, straten en portieken van de wijk.

GOEDE BUUR

En wij weten hoe belangrijk goede buren zijn! Zeker ook als het over gezondheid gaat. Want bij wie kun je bij terecht als je knoflook nodig hebt, of wanneer je jezelf (weer) eens buiten gesloten hebt? Precies! Je buurvrouw! En wie past even op je kind als je naar de tandarts gaat? Je buren natuurlijk!

Samen met onze buren maken we betere straten, schonere buurten. Of een uitdagende plek waar de kinderen kunnen vrij kunnen spelen. En laten we de gezelligheid van de klassieke buurt-BBQ niet vergeten.

Daarom willen wij graag zien wat de buren van Leidsche Rijn op Burendag met elkaar bekokstoven. Zodat we de mooiste initiatieven kunnen belonen met een echt buurtcadeau zoals een trampoline, voetbaldoeltjes of een picknicktafel.

Dus alles van koffie op het speelveldje, tot de buurtstichting met grote plannen. Van groen tot veiligheid tot feest; laat ons zien en horen wat buren van Leidsche Rijn met elkaar delen, denken en doen!

Zijn jullie de Beste Buren van Leidsche Rijn 2015?

LAAT HET ONS WETEN!

Schrijf een sfeer verslag/ kort verhaal. Of maak een video en stuur een link

En stuur dit uiterlijk vrijdag 25 september naar Susanne Stokvis via  s.stokvis@doenjadienstverlening.nl. De prijsuitreiking zal op zaterdag 26 september op het grote podium bij het winkelcentrum plaatsvinden.

*De Beste Buren Prijs wordt mede mogelijk gemaakt door Gezonde Wijk LR/ VM, Emmaus Parkwijk, Remake en DOENJA Dienstverlening.